ROEDEKASSEN

Få god mat og gode vaner levert på døren

Roede og Godtlevert har satt sammen en fristende matkasse som gjør det enklere å spise sunt og samtidig godt.

NÅ SLIPPER DU Å TENKE PÅ hva du skal ha til middag. Roedekassen er stappet med grønne, næringsrike og mettende råvarer slik at du og familien får fullverdige og smakfulle middager. Sammen gjør vi det lettere for deg å spise sunt og godt i en hektisk hverdag, og det er lett å registrere måltidene for deg som går på Roede-kurs.

Sunne og gode middagsopplevelser for hele familien

Fiskekaker med byggkornsalat, beter, eple- og karridressing

Kyllingwok med kokosmelk, brokkoli og fullkornsnudler

Laksefilet med spisskål, fullkornsris, lime- og ingefærsaus

Best i test!

I Dagbladets store test av sunne matkasser i januar 2019 fikk Roedekassen terningkast 6. Dette ble spesielt trukket frem: 

  • Smakfull og næringsrik mat med fine råvarer
  • Passe store porsjoner 
  • Godt likt av barna 

Johannes er Roede-kokken og jobber for å utvikle middager alle i familien kan like. Variert mat er også et stikkord. I tillegg har han fokus på gode, sunne ingredienser og at alt skal brukes, for å unngå matsvinn. Slik blir det både godt for kroppen og godt for kloden!

Dette sier kundene:

– Gleder meg til hver matkasse, så utrolig mye godt. Er veldig fornøyd. Ha en fin dag!

– Jeg og hele familien digget matkassen. Fikk følelsen av restaurantmat hver dag vi satt oss til middagsbordet. Helt fantastisk, kommer absolutt til å kjøpe det flere ganger.

– Helt fantastisk gode, enkle og gjennomførbare oppskrifter. Ferske grønnsaker og presis og god levering.

– Matkassene til Roede blir bare bedre og bedre. Vi setter stor pris på at det er så stor variasjon i oppskriftene og at råvarene er så gode.

– Flott at dere skriver i menyen hvor mye som er en Roede-porsjon.

GODTLEVERTS FILOSOFI har helt siden starten vært, så langt det lar seg gjøre, å handle direkte fra mindre produsenter. Hver uke handler vi inn råvarer basert på estimater og erfaring. Denne innkjøpsmodellen fører til mye mindre matsvinn sammenlignet med dagligvarebutikker. 


I tillegg er råvarene i matkassene perfekt porsjonert, som også fører til at du som kunde hos Godtlevert kaster mindre mat i hverdagen.

© 2021 Roede